Bo i Thailand

Köp hus, fastighet eller lägenhet i Bangkok, Cha Am, Hua Hin, Koh Chang, Koh Samet, Koh Lanta, Koh Phangan, Koh Samui, Koh Tao, Krabi eller Phuket

Bo i Thailand - Information:

Många svenskar väljer att stanna lite längre en ett par veckor i Thailand. Ett alternativ är då att hyra hus eller lägenhet i Thailand. På denna sida finns lite nyttiga länkar för att bo i thailand. Du hittar fastighetsbolag, information mm.

   

Bo i Thailand länkar:


Information:

Thailandkusten.com - Fastigheter
Här finns information om vilka regler som gäller för att köpa fastighet i Thailand mm.


Thai.nu - Bo
Här finner du information om att bo thailand. Här finns även information om vilka regler som gäller.


Lägenheter i Thailand:

Condo-Group
Condo-Group säljer lägheter i Thailand. Dom ordnar även visnings resor mm.


Fastigheter i Thailand:

Thailand Mäklarna
ThailandMäklarna säljer fastigheter i Thailand byggda av bla Logans Thailand. Byggledning av svenska ingenjörer med kvalitet och trygghet som ledstjärnor. Genom Logans Thailands kunskap och långa erfarenhet av byggnation i Thailand kan vi erbjuda ett tryggt förvärv i det vänliga paradiset Thailand.


Thailandfastigheter.com
Thailandfastigheter förmedlar fastigheter i Thailand. Vi har många års erfarenhet av fastighetsförvärv utomlands. Genom vår kunskap och långa erfarenhet och samarbete med internationellt erkända jurister i Norden och Thailand, kan vi erbjuda ett tryggt förvärv på en av jordens vackraste och mest exotiska platser.


Thailandhem.se
Vi har mångårig erfarenhet av marknadsföring och försäljning. Senaste åren har vi med framgång på den svenska marknaden sålt hus söder om Hua Hin, Thailand.


 

                       
                          
Webb
resa-thailand.com